Myftinia e Strugës falë Teravinë në Kalishtë (FOTO)
Maqedoni, Slider

Myftinia e Strugës falë Teravinë në Kalishtë (FOTO)

Patëm nderin dhe kënaqësinë që sonte në kuadër të vizitave që Myftinia e BFI-së Strugë i bën të jemi në Xhaminë e fshatit Kalishtë. Myftiu i Myftinisë së Strugës Mr. Salim ef.Sulejmani i shoqëruar nga Jakub ef Kazimoski dhe antari Rini Demishai. Allahu xh.sh e shpërbleftë Imamin aktual të kësaj xhamie Abdullah ef Rexhepi, medresantin Elham ef Arsllani dhe këshillin e palodhshëm te kësaj xhamie, dhe xhematin për mikpritjen e ngrohtë vëllazërore.
(BFI-Myftinia e Strugës)

Transmeton Struga Ekspres


June 13, 2018
Struga Ekspres