MPB: 7 persona nga një fshat i Strugës akuzohen për rrahjen e një personi në një klub nate në Strugë
Qyteti, Slider

MPB: 7 persona nga një fshat i Strugës akuzohen për rrahjen e një personi në një klub nate në Strugë

Për shkak të dyshimit të veprës së kryer “Pjesëmarrje në rrahje”, stacioni policor në Strugë deri te Prokurori Publik ngriti padi penale kundër shtatë personave nga një fshat i Strugës, informohet Struga Ekspres nga SPB-Ohër.

7 personat kanë kryer veprën penale më 16 shtator të këtij viti, në klubin e natës “Oaza” në Strugë,ku një nga personat e ka goditur një person me shishe në kokë dhe shokët e tij morën pjesë në sulmin fizik,informon SPB-Ohër.

(Struga Ekspres)

October 12, 2018

Struga Ekspres