Mirë se vini mërgimtar!
Maqedoni, Opinion, Slider

Mirë se vini mërgimtar!


Mirë se vini mërgimtar!

Të dashur motra dhe vëllezër mërgimtar, duke njohur dhe respektuar deri në përulje kontributin tuaj për shoqërinë dhe shtetin në rrethana të zakonshme dhe të jashtëzakonshme, duke ju konsideruar themeli i atdheut dhe njerëz mbështetës për çdo gjë.

Andaj zëri i frymës rinore ju uron mirëseardhje në vendlindje,duke ju dëshiruar pushime të këndëshme dhe të mbara.Ardhja e juaj stërmbush shtëpit dhe njëherit kompleton gjirin familjarë.

Çdoherë keni qenë,jeni dhe do të mbeteni shpresa e vetme mbështetëse e rinisë dhe vullnet dhënës për qytetarët në atdhe.

Përzemërsisht

Platforma Rinore Shqiptare

16,Korrik 2019

July 16, 2019

Struga Ekspres