Mickoski: Në orën 13:00 publikojmë skandal të ri për kriminalitetin e pushtetit
Maqedoni, Slider

Mickoski: Në orën 13:00 publikojmë skandal të ri për kriminalitetin e pushtetit


Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski në profilin e tij në Fejsbuk ka paralajmëruar se në ora 13 do të publikojë skandal të ri për kriminalitetin e pushtetit. Ai ka thënë se fytyra e vërtetë e pushtetit është ajo e përmbushur me skandale dhe mos-punë.
“Ai kancer po metastazon. Jeta erdhi vetëm për disa derisa të tjerët po e mbijetojnë më të vështirën. Sot do të publikojë skandal të ri për mënyrat dhe metodat me të cilat punon pushteti… Na ndiqni në ora 13”, ka publikuar Mickoski.

May 8, 2018

Struga Ekspres