Mensur Dauti: ME TOKAT TONA S’KA PAZAR!
Kulturë

Mensur Dauti: ME TOKAT TONA S’KA PAZAR!

ME TOKAT TONA S’KA PAZAR!

Poezi dhe këngë kushtrimi për çështjen e pazgjidhur shqiptare e shkruar nga profesori i gjeografisë
Mensur Dauti nga fshati Frëngovë, STRUGË

April 10, 2019

Struga Ekspres