Më shumë se 7 orë pa rrymë Frëngova,Kalishti, Fierishta.Nga çasti në çast do të rikthehen dritat
Qyteti, Slider

Më shumë se 7 orë pa rrymë Frëngova,Kalishti, Fierishta.Nga çasti në çast do të rikthehen dritat

Më shumë se 6 orë fshatrat Frëngovë,Kalisht, Fierisht, Radozhd, Rëmëz kanë mungesë të rrymës elektrike.
Siç mëson Struga Ekspres mungesa e rrymës elektrike ka ardhur si rezultat i një defekti të madh por që pritet sonte të rregullohet ky defekt dhe të rikthehet drita tek banorët e këtyre fshatrave.
Sipas disa punonjësve të EVN-së, terreni është pak i vështirë për shkak të shiut, por megjithatë ata thonë se sonte banorëve do tu rikthehen dritat në shtëpitë e tyre!(Struga Ekspres)

March 12, 2018

Struga Ekspres