/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Më 9 dhjetor nuk punohet
Maqedoni, Slider

Më 9 dhjetor nuk punohet

Në pajtim me Ligjin për festa, 8 dhjetor 2019 (e diel), përkatësisht 9 dhjetori i vitit 2019 (e hënë), “Shën Kliment i Ohrit” është ditë jo-pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kumtoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

December 2, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres