/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Mbrëmë u fal namazi i parë i teravisë në Gjermani (FOTO)
Bota, Slider

Mbrëmë u fal namazi i parë i teravisë në Gjermani (FOTO)

Mbrëmë u fal namazi i parë i teravisë në Gjermani.

Në 9 maj në Gjermani ishte lejuar falja e namazeve të sabahut, drekës dhe iqindisë. Ndërsa mbrëmë pas 10 javësh u fal edhe namazi i akshamit dhe i jacisë.

Ndërkohë në Kosovë xhamitë vazhdojnë të jenë akoma të mbyllura pavarësisht se në Shqipëri, Maqedoni, Preshevë dhe Mal të Zi xhamitë janë hapur.

May 21, 2020

error: Content is protected !!
Struga Ekspres