Leo Ajdari, këngëtarja super e talentuar nga Struga vjen me videoklipin e ri, “Male o ju male” (VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Leo Ajdari, këngëtarja super e talentuar nga Struga vjen me videoklipin e ri, “Male o ju male” (VIDEO)


Këngëtarja e mirënjohur nga Struga,Leonora Ajdari-Leo vjen me videoklipin e ri të këngës “Male o ju male”,e realizuar mjeshtërisht nga kjo e fundit, njofton Struga Ekspres.

Ja çfarë shkruan këngëtarja nga Struga Leo Ajdari, pas publikimit të këngës:

Të dashur miq po ju prezantoj projektin e rradhës , është më shumë se një gjetje! Është një mesazh!
“Fatkeqësia ajrore e 5 mars të vitit 1993 “
Ku 89 emigrantë humbën jetën.. Vetëm një nga udhëtarët arriti të mbijetoj , dhe sot e kësaj dite ka bindjen se gjithcka ishte e qëllimshme për çështje politike..

Histori të ngjajshme aq shumë me njëra tjetrën!
Sot kjo dramë po bëhet akoma më e rëndë! Të njëjtat motive rrahin rrugët e shpresës! Çdo ditë largohen më të diturit dhe më të zotët. Ende edhe më i dhimbshëm është largimi i rinisë..

Ka shpresë edhe në momentin kur fryma duket sikur po pushon!
🙏
Saliu AG
Daniel Joveski
Arsim Stafai
Armend Stafai
Besfort Coli
@arben hasani
Ljupco Andreski
Make Up Ina

March 12, 2019

Struga Ekspres