Largohet nga liqeni i Ohrit anija e fundosur
Maqedoni, Slider

Largohet nga liqeni i Ohrit anija e fundosur

Është tejkaluar incidenti me anijen “Mis Stone”, e cila pjesërisht ishte e zhytur në kanalin Studençishta dhe nga e cila u derdh një sasi e vogël e naftës.
Me ndihmën e një anije nga Instituti Hidrobiologjik, anija ishte e drejtë dhe e fiksuar në afërsi të një hangari nga Instituti Hidrobiologjik. Pritet që në ditët në vijim anija të zhvendoset nga kanali. Në të gjithë përpjekjet morën pjesë një ekip NP “Niskogradba”, e cila me pompa më parë e hoqi ujin nga brendësia e anijes.

November 21, 2017

Struga Ekspres