Lamtumirë Ramazan, nësër është festa e Fitër Bajramit! Gëzuar dhe Zoti u’a pranoftë agjërimin
Qyteti, Slider

Lamtumirë Ramazan, nësër është festa e Fitër Bajramit! Gëzuar dhe Zoti u’a pranoftë agjërimin

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se sipas Ligjit për festa, 15 qershori i vitit 2018 (e premte), dita e parë e Fitër Bajramit, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.
Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve të besimit mysliman ua uron Fitër Bajramin.
Kujtojmë se rreth 2 miliard musliman nëpër botë do të festojnë fitër bajramin.
(Struga Ekspres)

June 14, 2018

Struga Ekspres