Ky fëmijë ka humbur në Kumanovë, kërkon prindërit e tij, telefono në këtë numër (FOTO)
Maqedoni, Slider

Ky fëmijë ka humbur në Kumanovë, kërkon prindërit e tij, telefono në këtë numër (FOTO)

KY FËMIJË KA HUMBUR NË KUMANOVË !

Te gjithe ju qe i njihni prinderit e tij, ose dini me shume rreth femisë, ju lutemi ndihmoni per gjetjen sa me te shpejt te prindere te tij. Femija eshte shendosh e mire dhe ne duar te sigurta, tek nje familje kumanovare ne rrugen Car Samoil, Kumanove, e cila u drejtua ne redaksine e Gazetes “Lajm”, dhe kerkoi ndihme per gjetjen e prinderve te femisë.
Ata qe dine me shume, per informata me te holleisshme mund te drejtoheni ne kete numer telefoni: 070 509-986

July 6, 2018

Struga Ekspres