Kujdes çfarë mbathni, këto janë këpucët që ua dëmtojnë këmbët (FOTO)
Shëndetësi, Slider

Kujdes çfarë mbathni, këto janë këpucët që ua dëmtojnë këmbët (FOTO)

Një person mesatarisht ec 245 deri në 295 kilometra në vit.

Për këtë arsye duhet të gjeni këpucë të përsosura dhe të rehatshme për këmbët tuaja – mbi të gjitha që nuk ua dëmtojnë këmbët.

Të gjenit në modë është trendi, por të qenit i shëndetshëm është akoma më trendi.

 

Më poshtë janë gjashtë llojet e këpucëve që ua dëmtojnë këmbët dhe trupin tuaj.

/Klan Kosova/

 

February 6, 2019

Struga Ekspres