KSHZ peng i pazareve mes VMRO dhe LSDM!
Maqedoni, Slider

KSHZ peng i pazareve mes VMRO dhe LSDM!

Nënkryetari dhe deputeti i Lëvizjes Besa Fadil Zendeli, dhe njëherit edhe anëtari i komisionit parlamentar për zgjedhje dhe emërime, në një deklarat dhënë për media akuzoi pasrtitë maqedonase LSDM dhe VMRO se mbajnë peng zgjedhjen e përbërjes të KSHZ-së. Ai tha se:’’ kodi zgjedhor është miratuar më shumicë prej dy të tretave, dhe është e pashmangshme një marrëveshje në mes LSDM-së dhe VMRO-së, por si duket ato dy parti taktizojnë për pazare politike, transmeton TopalNews.

“Ndoshta kjo është një nga arsyet pse deri tani nuk kemi marrëveshje në lidhje me KSHZ-në, por dy partitë e mëdha politike LDSM dhe VMRO, duhet patjetër të gjejnë një zgjidhje në lidhje me këto çështje, theksoi Fadil Zendeli.

July 10, 2018

Struga Ekspres