“Kosova nuk do të ndahet”, deklarata ku agjenturat e huaja futën në kurth Haradinajn
Opinion, Slider

“Kosova nuk do të ndahet”, deklarata ku agjenturat e huaja futën në kurth Haradinajn

Krenar për z.Ramush Haradinaj!
Kurthet e UDB-së, disa politikanëve kosovar dhe atyre ndërkombëtar të kanë bërë më të fortë!
Dorëheqja e dytë me radhë është për tu marrë shembull nga politikanët e tjerë!
“Kosova nuk do të ndahet”, kjo ishte deklarata e Ramushit që nuk u pëleqeu agjenturave të huaja që pregadisin skenarin e ndarjes së Kosovës!
Një burrështetas i vërtetë!
Lindim Etemi

July 19, 2019

Struga Ekspres