Konkuruan katër shqiptar, por në fund Nikolina Velkoska-Gligoroska zgjidhet drejtore e Pallatit të Kulturës në Strugë
Kulturë, Qyteti, Slider

Konkuruan katër shqiptar, por në fund Nikolina Velkoska-Gligoroska zgjidhet drejtore e Pallatit të Kulturës në Strugë

U fol dhe stërfol se Pallati i kulturës do të drejtohet nga një shqiptar i Lëvizjes Besa në Strugë, por kjo nuk ndodhi.
Ishin katër shqiptar që konkuruan për postin e drejtorit të pallatit të kulturës, por në fund është një kuadër i LSDM-së që do të drejtojë këtë institucion.
Nikolina Velkoska-Gligoroska, do të drejtojë këtë institucion e cila është edhe këshilltare komunale.
(Struga Ekspres)

September 4, 2018

Struga Ekspres