/div>
Loris
Dhoma-Energy Reklamo ketu!
Komuna e Tetovës po bëhet gazi i botës
Opinion, Slider

Komuna e Tetovës po bëhet gazi i botës

Arianit Hoxha

Komuna e Tetovës si institucion po bëhet gazi i botës. Paramendoni vetem një qen endacak e lidhën Besatarët e Rrinjë ne hyrje të Komunës edhe menjëherë policia e ka thirr në pyetje Liridon Useinin, Kryetarin e Forumit Rinor.
Paramendoni me ja kujtu kryetares së Tetovës dështimin në realizimin e projekteve si ujit për pije, transportit publik, kinemaja e premtuar, apo premtimi se do ta bëjë Tetovën të ngjajë në qendër evropiane…. me ja kujtu gjitha këto dështime garant rrezikojmë gjithë kryesia e Lëvizjes BESA të përfundojmë në stacion policor.
Turp për Policinë që po bëhet vegël ne duart e funksionarëve të dështuar dhe të pa përgjegjshëm, kohë më parë u vu në shërbim të një deputeti që plagosi një të rri tetovar, sot u vu në shërbim të Kryetares së Komunës.

#TetovaEShqiptarëve #duamTetovënNdryshe #StopShtetitPolicor #StopPolicisëPartiake

October 2, 2019

error: Content is protected !!
Struga Ekspres