“Komitët” shajnë nënat e shqiptarëve para parlamentit (VIDEO)
Maqedoni, Slider

“Komitët” shajnë nënat e shqiptarëve para parlamentit (VIDEO)

Para Kuvendit të Maqedonisë, grupi i tifozëve “Komitët”, po protestojnë kundër ndryshimit të emrit të Maqedonisë dhe marrëveshjes së arritur me Greqinë.

Pothuajse si çdoherë edhe kësaj radhe nuk kanë munguar edhe sharjet në drejtim të shqiptarëve,sharje nga më banalet.Komitët shquhen për urrejtjen e madhe që kanë ndaj shqiptarëve, ku edhe janë përleshur shpesh me tifozët shqiptar.(Struga Ekspres)

June 14, 2018
Struga Ekspres