Komentuesi i shkruan Elvis Naçit: Po të kisha motër, do ta kisha dhënë për grua! Ja si i përgjigjet hoxha (FOTO)
Rajoni, Slider

Komentuesi i shkruan Elvis Naçit: Po të kisha motër, do ta kisha dhënë për grua! Ja si i përgjigjet hoxha (FOTO)

Hoxha më i dashur i shqiptarëve, Elvis Naçi flet gjithmonë bukur dhe për tema të ndryshme.

Ai ka folur për shumë gjëra dhe tema të cilat shpesh herë edhe kanë qenë temë kryesore në vendit tonë dhe përtej.Ka folur për rolin e gruas dhe pozicionin e saj të cilin ajo duhet ta ketë dhe për tema tjera.

E kur është tema tek gruaja, një komentues i ka shkruar Naçit se po të kishte motër do ia kishte dhënë për grua atij, por hoxha befason me përgjigjie, derisa i thotë se i mjafton një që e ka.

May 31, 2018
Struga Ekspres