Kjo video e vitit 1992 dëshmon se Bush ishte “babai i shqiptarëve”
Bota, Slider

Kjo video e vitit 1992 dëshmon se Bush ishte “babai i shqiptarëve”

Në takimin e vitit 1992 mes Presidentit Xhorxh Bush dhe Presidentit Berisha në Washington, i pari me një president amerikan dhe atij shqiptar, u vendos “Vija e Kuqe” për Sllobodan Millosjevic, që të tërhiqej nga Kosova.

Kështu dëshmon Sali Berisha, e këtë dëshmi e provon edhe Xhorxh W Bush në vitin 2007 kur bëhet presidenti i parë amerikan që viziton Tiranën, nga ku deklaron:

“Tani është koha, është vendimi im, Kosova do të jetë shtet i pavarur”.

Edhe Presidenti W. Bush një lloj si babai i tij, zgjedh që vendimin për Kosovën ta bëjë publik në krah të Sali Berishës.

December 1, 2018

Struga Ekspres