Këngëtarja Jonida Ibraimi, 15 vjeçarja e talentuar nga Frëngova, fiton çmimin e parë në Maqedoni (FOTO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Këngëtarja Jonida Ibraimi, 15 vjeçarja e talentuar nga Frëngova, fiton çmimin e parë në Maqedoni (FOTO)


Nxënesja dhe artistja e re e talentja 15 vjeçare, Jonida Ibraimi nga fshati Frëngovë i Strugës fiton për herë të dytë çmimin “Zëri me i mirë” në garat republikane në Ohër, njofton Struga Ekspres
Nxënsëja Jonida Ibraimi, pranë shkollës “Niko Nestor” ishte e shoqëruar nga prof: Nderim Shemshedini dhe Jonid Ibraimi.

Nxënesja Jonida Ibraimi performoj shkëlqyer këngën nga këngetarja e famshme boterore Chritina Aguilera “Hurt”.
Performimi i saj ishte i përkryer dhe në këtë mënyre ajo arriti ti fitoj pikët maksimale në kategorinë e Solo Këndim.
(Struga Ekspres)

April 29, 2018

Struga Ekspres