Këngëtari i njohur strugan, Argjend Lloga vjen me videoklipin “E bukura shqiptari” (VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Këngëtari i njohur strugan, Argjend Lloga vjen me videoklipin “E bukura shqiptari” (VIDEO)

Ashtu siç ishte thënë një super projekt kënduar nga artisti Argjend Lloga tashmë është finalizuar dhe ka ardhur. Kënga mban titullin “E bukura shqiptari”, një kryevepër siç me të drejtë e quan edhe vetë këngëtari ku ka falenderuar disa nga bashkëpunëtorët e tij për këtë këngë si: Dorina Plaku, Behar Neli, Gjin Dona, Rinalt Kasko etj. Që në orët e para të publikimit kënga ka nisur të pritet mjaft mirë, ndërsa vërtetë është një super këngë e me plot vlera.

October 24, 2018

Struga Ekspres