Këngëtarët e mirënjohur nga Ladorishti, Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja shkëlqejnë me videoklipin e ri, me “Kolazh Jugu” (VIDEO)
Kulturë, Qyteti, Slider

Këngëtarët e mirënjohur nga Ladorishti, Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja shkëlqejnë me videoklipin e ri, me “Kolazh Jugu” (VIDEO)

Këngëtarët e mirënjohur nga Ladorishti i Strugës Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja,sapo kanë kanë prezantuar për publikun shqiptar videoklipin e ri me këngët “Kolazh Jugu, të cilën e kanë interpretuar shkëlqyer sëbashku, njofton Struga Ekspres.

Ky sukses i bilbilave të këngës toske, Arben Ajdini dhe Dardan Kolonja u vërejtë menjëherë pasi videoklipi pati jehonë e që ka mahnitur auditorin shqiptar me performancën e këngëtarëve nga Ladorishti.
Shikojeni videoklipin e ri:

June 1, 2018

Struga Ekspres