Kaos në Shkup: Makina të shkatërruara nga era dhe shiu (FOTO)
Maqedoni, Slider

Kaos në Shkup: Makina të shkatërruara nga era dhe shiu (FOTO)

Një makinë ka mbetur e dëmtuar si pasoj e shiut dhe erërave të forta që përfshinë qytetin e Shkupit qaste më parë.
Fotografia është rrugës për Autokomandë, para shkollës fillore Kongresi i Manastirit.
Pritet të shihet edhe për dëme tjera që janë shkaktuar si pasojë e motit të ligë që kapluan Shkupin.

June 9, 2018

Struga Ekspres