Jonida Maliqi: Nuk i kam marrë akoma paratë e këngës fituese
Kulturë, Showbiz, Slider

Jonida Maliqi: Nuk i kam marrë akoma paratë e këngës fituese


E ftuar në emisionin “Treshat”, Maliqi u shpreh se RTSH nuk i ka dhënë asnjë para edhe pse ajo ka dalë fituese në festivalin e fundvitit me këngën “”Ktheju tokës” (kenga fituese e ketijfestivali shkon ne Eurovizion)

“Me sa kam informacion po, kënga fituese pagohet, por ende nuk ma kanë konfirmuar. E kam marrë vesh nga kolegët e mi dhe nga ata që kanë qenë më parë pjesëmarrës. Nuk i kam marrë ato para. Do t’i jap kohë dhe nëse do të jenë, patjetër që do t’i marr,“-tha Jonida.

July 10, 2019

Struga Ekspres