Janë shumë arsye pse nuk duhet të mbajnë telefon fëmijët
Shëndetësi, Slider

Janë shumë arsye pse nuk duhet të mbajnë telefon fëmijët

Telefonët mund të ndryshojnë dhe zbehin marrëdhëniet prind-fëmijë.
Telefonat kufizojnë kreativitetin dhe ngadalësojnë zhvillimin motorik të fëmijëve.
Përdorimi i telefonit prishë proceset e gjumit dhe i bën fëmijët të ndihen të lodhur.
Telefoni nuk u jep fëmijëve kohë që të reflektojnë për gabimet që i bëjnë.
Përdorimi i telefonit pengon aftësinë e fëmijëve për të mësuar gjëra të reja.
Përdorimi i tepërt i telefonit krijon varësi dhe shkakton probleme psiqike.
Në mënyrë indirekte, telefoni mund të ndikojë në shtimin e peshës tek fëmija.
Përdorimi i tepërt i telefonit mund t’i krijojë fëmiut probleme me sjelljen.
Shpërndaje këtë informacion me prindërit.

April 14, 2019

Struga Ekspres