Ja si e kujton Garip Kaba ditën e parë të daljes nga burgu, veprimtari i shquar nga Veleshta
Opinion, Slider

Ja si e kujton Garip Kaba ditën e parë të daljes nga burgu, veprimtari i shquar nga Veleshta

Garip Kaba:

Sot behen 30 vite te plota te daljes tim nga burgu famekeq;Gjithçka ne jete eshte sprove dhe sakrifice per ti kuptuar gjerat ne thelb! Veshtire ka qene gjithe kjo periudhe e pasburgut sepse ka pasur shume sfida jeta dhe mbijetesa,jo vetem per mua por edhe per kombin ne pergjithesi.Krenar qe u kam bere balle gjitha tendencave dhe fortunave te kohes.Lufta im qe te kontribuoj per çeshtjen kombetare asnjehere nuk ka munguar dhe vazhdon te jete konstante,kete bindje shpresoj qe e kane te gjithe ata-o qe me njohen edhe ne ditet me te veshtira te jetes!

December 3, 2018

Struga Ekspres