Ja si e ka patur vulën Zagraçani më parë! (FOTO)
Qyteti, Slider

Ja si e ka patur vulën Zagraçani më parë! (FOTO)

Një tapi shumë e vjetër në të cilën është shkruar në gjuhën persishte, por që vula ka qënë me Shqiponjën dhe është shkruar në shqip: “Kryepleqësia e Katundit Zagraçan”.

Kush mund të na thotë se kujt viti përafërsisht mund ti takojë ky dokument?

Dokumentin e posedonë Ali Bajrami.
Marrë nga faqja Fshati Zagraçan
Transmeton Struga Ekspres

June 19, 2018

Struga Ekspres