Ja ndarja e çmimeve në “Këngë Jeho”-Strugë
Kulturë, Qyteti, Slider

Ja ndarja e çmimeve në “Këngë Jeho”-Strugë

Ndarja e cmimeve ne festivalin
“Kengë Jeho” Struge 2018!

Çmimi Special “Këngë Jeho” – SHKA “Bajram Shabani” – Kumanovë
Çmimi Viti i Skendërbeut – SHKA “Kaçaniku” – Kaçanik – Kosovë
Çmimi Lidhja e prizrenit – Ansambli “Danc Plus” – Elbasan
Çmimi valltari më i mirë – Patriot Osmani – Viti – Kosovë
Çmimi Nivel të lartë artistik – AKV “Emin Duraku” – Shkup
Çmimi Këngëtarja më e mirë – Besarta Murtezani – Tetovë
Çmimi Valltarët më të mirë – Ansambli “Skenderbeu” – Korçë
Çmimi Koreografia më e mirë – SHKA “Shpresa” – Veleshtë
Çmimi Për ruajtjen e traditës – AKV “Ibe Palikuqi” – Shkup
Çmimi Rapsodët më të mirë – Nymet Beqiri dhe Abdyl Zeqiri – Shkup
Çmimi Darsma shqiptare – Ansambli “Folk Alb” – Tiranë
Çmimi Këngëtari më i mirë – Selajdin Miftari – Shkup
Çmimi Korrektësi në interpretim – SHKA “Jahi Hasani” – Gostivar
Çmimi Ardhmëria e valles – SHKA “Rrezet e Strugës”
Çmimi Paraqitje skenike – SHKA “Migjeni” – Strugë.

July 11, 2018

Struga Ekspres