I pamposhtur është Alim Nasufi nga “Veleshta Boxing”, shpallet boksieri më luftarak në Prishtinë (FOTO)
Qyteti, Slider, Sport

I pamposhtur është Alim Nasufi nga “Veleshta Boxing”, shpallet boksieri më luftarak në Prishtinë (FOTO)

Turneu ndërkombëtar i boksit “Kolosët e boksit të Kosovës” që organizua gjatë fundjavës në Prishtinë 28.10.2018.

Pjesëmarës në këtë aktivit ishin edhe boksierët nga Struga, “Veleshta Boxing” ku edhe fituan një titull “Boksieri me Luftarak” qe e fitoi boksieri Alim Nasufi. Me suksesin e kënaqur kanë qenë të kënaqur edhe trajneret e tij, Albion Nasufi dhe Fisnik Hani.

Në turneun morën pjesë Bokserët nga Shqiperia,Kosova,Maqedonia dhe Kosova.

Alim Nasufi – boksoj kundër Bokserit më të mire dhe më teknik të Kosovës i cili vite me rradhe Shpallet si Bokseri më teknik i Kosovës, Alim Nasufi Fitoi bindshëm në 3 Raunde dhe Shpallet Bokseri më i mirë dhe Bokseri më Luftarak.

October 29, 2018

Struga Ekspres