I gjejnë patëllxhanin 30 cm në zorrë të trashë, mjekët hapin sytë nga arsyetimi i burrit
Shëndetësi, Slider

I gjejnë patëllxhanin 30 cm në zorrë të trashë, mjekët hapin sytë nga arsyetimi i burrit

Doktorët kinezë janë përballur me një ngjarje të pabesueshme, e cila është duke hedhur poshtë të gjitha tezat e deritanishme.
Dy ditë më parë, një burrë shkon në spital me dhimbje të forta barku dhe të vjella.

Ndërkohë që nuk arritën të mësojnë asgjë nga gjendja e tij duke e pyetur, mjekët çuditën nga ajo që i gjejnë në zorrën e trashë pasi i bënë një eko abdominale

Burrit iu gjet një patëllxhan plot 30 centimetër në zorrën e trashë, të cilën ai pranoi më pas se e kishte futur vetë për të shpëtuar nga kapsllëku.

Sipas tij, këtë teknikë për të shpëtuar nga kapsllëku e kishte mësuar nga të parët.

Burri iu nënshtrua operacionit, ndërsa mjekët vazhdojnë të mos u besojnë syve nga ajo që panë.

 

June 7, 2018

Struga Ekspres