Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës për fëmijën e tretë
Maqedoni, Slider

Grubi: BDI nuk mbështet heqjen e shtesës për fëmijën e tretë

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi deklaron grupi parlamentar i BDI-së nuk e mbështet heqjen e shtesës prej 8.000 denarëve për fëmijën e tretë. Sipas tij, vendimet e tilla duhet merren në mënyrë konsensuale dhe se Qeveria duhet të zbatojë politika për rritjen e natalitetit. Grubi shtoi se për propozimin e tillë nuk kan qenë të njoftuar dhe se për herë të parë e ka dëgjuar në media.

November 9, 2018

Struga Ekspres