Gazetari publikon fotografi ekskluzive: Babai i vrasësit të Almirit në kryesinë e LSDM-së në Kumanovë!
Maqedoni, Slider

Gazetari publikon fotografi ekskluzive: Babai i vrasësit të Almirit në kryesinë e LSDM-së në Kumanovë!

Gazetari i Tv Alsat, Ardian Kerimi, ka publikuar një fotografi ekskluzive ku babai i Boban Iliqit, vrasësit të Almirit të vogël nga Kumanova, gjendet në zyrën e kryesisë së LSDM-së në Kumanovë. Në këtë fotografi është edhe kryetari i degës së LSDM-së, Martin Kosotvski, si dhe përfaqësues tjerë të LSDM-së nga Kumanova. Kjo fotografi si duket sqaron shkakun pse Boban Iliq kalou me dënim aq të vogël dhe pse prokuroria bëri gjithçka për të rikualifikuar veprën.
Këtë në njëfarë mënyre e nënkupton edhe teksti që gazetari Kerimi ka shjruar mbi foto: “A e keni të qartë? Babai i vrasësit, monstrës dhe terroristit Boban Iliq?”, ka shkruar Kerimi, duke rrethuar fotograinë e babait të Boban Iliqit.

August 9, 2018

Struga Ekspres