Fshesa e Zaevit s’mund t’i fshi ministrat e Alisë, ata pijnë çaj në qendër të Çarshisë
Maqedoni, Slider

Fshesa e Zaevit s’mund t’i fshi ministrat e Alisë, ata pijnë çaj në qendër të Çarshisë

Ditëve të fundit fshesa e Zaevit është një ndër bisedat më të mëdha në gjithë tavolinat e çajtoreve dhe zyrave të partisë e çarshisë, A do ti fshi fshesa e Zaevit edhe ministrat e BDI-së, këtë e di vetëm partia e Alisë, shkruan TS.

Për të ngjallur kureshtje, ministrat e BDI-së, Bujar Osmani, Arbër Ademi dhe Kreshnik Bekteshi, sikur nuk frikësohen nga fshesa e Zaevit se mund ti fshi, andaj sonte pijnë çajë në qendër të Çarshisë.

Osmani, Bekteshi dhe Ademi i çuan selam Zaevit se fshesa e Alisë mund të na fshi e fshesa jote s’mund të na fshi.

Gjithçka mbetet ditëve në vijim të shohim se cila fshesë mund të fshi e cila s’mund të fshi./TS/

May 14, 2019

Struga Ekspres