Foto që po “çmend” internetin: Binjakë të martuar me binjake dhe që kanë lindur binjakë! (FOTO)
Bota, Slider

Foto që po “çmend” internetin: Binjakë të martuar me binjake dhe që kanë lindur binjakë! (FOTO)

Ndodh edhe kështu. Një foto shumë interesante ka bërë jehonë në Internet, ku shikohen binjakë identik femra të martuar me binjakë identik meshkuj dhe që kanë lindur binjakë po identik. Dukuri të tilla gjenetike dhe rastësi të tilla fati janë kaq të rralla por kur ato pleksen bashkë sjellin fryte si këto… që kanë të bukurën e tyre.
Kjo foto është kthyer në virale në rrjetet sociale.

November 16, 2017

Struga Ekspres