“Fc Young Team” -Strugë dhe Seit Kreka është kampioni që “shpartallon” çdo ekip në Maqedoni (FOTO)
Qyteti, Slider, Sport

“Fc Young Team” -Strugë dhe Seit Kreka është kampioni që “shpartallon” çdo ekip në Maqedoni (FOTO)

Young Team me g

Gjenerata 2008 eshte shpallur kampion ne ligen per femije ne regionin jugperendimor , gjithashtu eshte shpallur vendi trete ne gjithe Maqedonine , duke u mposhtur prej Vardarit ne gjysem finale , ndersa ne finalen e vogel kemi fituar 7:2 .
Gjenerata 2010 eshte shpallur kampion ne ligen per femije ne regionin jugperendimor , gjithashtu eshte shpallur vendi trete ne gjithe Maqedonine duke mposhtur Vardarin dhe duke u mposhtur prej Akademise se Pandevit me penallti . Ne finalen e vogel kemi fituar 7:0 .
Gjithashtu me kete gjenerate kemi shenuar fitoren me te thelle per kete vit 16:3 me Dardanet .
Gjenerata 2005 eshte shpallur kampion ne ligen regionale .
Gjenerata 2006 eshte shpallur kampion ne ligen per femije , regioni jugperendimor .
Gjenerata 2009 eshte shpallur kampion ne ligen per femije , regioni jugperendimor .
Gjenerata 2011 gjithashtu eshte shpallur kampion ne ligen per femije .
Gjenerata 2004 eshte shpallur vendi trete ne kampionat .
Dy lojtaret e shkolles tone , kane fituar çmimin e golashënuesit me te mire ne Maqedoni .
Lojtari Ditmir Hoxha te gjenerata U11 dhe lojtari Ervin Coma te gjenerata U9 .

May 27, 2019

Struga Ekspres