Faton Murati nga Shumi i Strugës të shtunën në qendër të Strugës me ekspozitën e tij ”Struga në 4 stinët”
Kulturë, Qyteti, Slider

Faton Murati nga Shumi i Strugës të shtunën në qendër të Strugës me ekspozitën e tij ”Struga në 4 stinët”


”Struga në 4 stinët”

Struga është një vend që dashurohesh edhe me sy edhe nepërmjet fotografive, qëllimi im është që gjithmonë të ofroj fotografitë më të bukura të vendit tim. Andaj ju ftojë në një ditë të vecantë si për mua ashtu dhe për ju. Një ditë jo e zakontë dhe jo monotone. Në datën 12.05.2018 prej ores 12:00 deri 17:00 ditën e shtunë në bulevardin e qytetit ( te përmendorja ) Strugë, do të realizoj për herë te dytë ekspozitën time me fotografi të 4 stinëve të qytetit të Strugës, të mundesuar dhe sponzorizuar nga Komuna e Strugës.. Prezenca juaj është e rendesishme për kulturën e qytetit tonë.
Në rast të motit jo të mirë ekspozita do te shtyhet për ditën e dielë.

Me respket: Faton Murati

May 10, 2018

Struga Ekspres