F.C Struga ,ja momentet ku arbitrat përcaktuan ndeshjen
Qyteti, Slider, Sport

F.C Struga ,ja momentet ku arbitrat përcaktuan ndeshjen


Ketu jane disa nga momentet vendimtare te gjykimit “Profesional” te treshes se arbitrimit (Josip Barton, Jovcevski Darko dhe Dejan Dimitrievic) ne ndeshjen e fundit, ndeshje e cila ishte vendimtare per te vendosur ekipin qe do te garoje per nje vend ne ligen e pare.
– 2 Gola të anuluar
– 2 kartona te kuq
– 10 minuta shtese
– penalti në minuten e 99

Shikoni linkun:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1866205036744706&id=1099135143451703

May 3, 2018

Struga Ekspres