Euro-Control-Strugë, është destinacioni ku duhet të regjistroni makinën tuaj
Qyteti, Slider

Euro-Control-Strugë, është destinacioni ku duhet të regjistroni makinën tuaj

Në Strugë, prej më shumë se 1 vit e gysëm , funksionon Euro-Control, një Qendër moderne për kontrollin teknik të automjeteve. Kjo qendër e cila ndodhet në qytetin e Strugës, vetëm disa metra larg hotel ”Apollonisë”, solli në Strugë në praktikë një ndryshim rrënjësor të cilësisë, të lehtësimit të procedurave dhe mbi të gjitha qasjen shembullore ndaj klientëve.Tashmë, koha që klientët , shpenzojnë për të kryer kontrollin e detyrueshëm teknik, është e shkurtër ,dhe shërbimi nga më i mirë.Më, nuk ka nevojë, që klienti të sorrollatet në disa zyra, por, të gjitha shërbimet, i merr në Euro Control,duke filluar nga kontrolli teknik,polisën e sigurimit ,pagesën e taksës rrugore dhe së fundi falë një marrëveshje me policinë në këtë Qendër të Kontrollit Teknik do të funksionojë edhe zyra e policisë.Pra, me pak fjalë, Euro-Control është destinacioni ku duhet të regjistroni makinën tuaj ,aty merrni shërbimin që meritoni.

October 4, 2018

Struga Ekspres