Ermira Shaqiri nga Struga hap në Zvicër sallonin e bukurisë “BEAUTY FREIAMT”, ja ku gjendet (FOTO)
Qyteti, Slider

Ermira Shaqiri nga Struga hap në Zvicër sallonin e bukurisë “BEAUTY FREIAMT”, ja ku gjendet (FOTO)

Struganja Ermira Shaqiri është administratorja e re sallonit të ri të bukurisë “ERMIRA” në Zvicër.
Salloni i bukurisë “Beauty Freiamt” tanimë është një emër i njohur në fushën e bukurisë.

Ermira Shaqiri është një profesioniste e estetikës e cila merret me gjithçka që ka të bëjë me kurimin e imazhit të një femre?

Saktësisht një profesioniste e estetikës e cila merret me gjithçka që ka të bëjë me zbukurimin dhe me të bërit të ndihen mirë femrat.

Salloni i bukurisë “Beaty Freiamt” me profesionalitetin e saj e di se çfarë ngjyre i shkon një klienteje të caktuar në vetull,qerpik,microblading,make-up apo edhe thonj

Të gjitha bashkëatdhetaret shqiptare tani kanë rastin ideal të vizitojnë në Zvicër,sallonin e bukurisë “Bauty Freiamt”
Alikonerstrasse 2
5644 Auw
Tel.056 668 18 68 /076 400 59 78
(Struga Ekspres)


January 10, 2019

Struga Ekspres