E dhimbshme: 18 vjeçari vdes në shtëpinë e tij
Maqedoni, Slider

E dhimbshme: 18 vjeçari vdes në shtëpinë e tij


Tetëmbëdhjetë vjeçari nga Koçani ka humbur jetën në shtëpinë e tij. Nga MPB informojnë se në momentin kur V.S është sjellë në Shtëpinë e Shëndetit të Koçani, nuk ka dhënë shenja jete.
Prindërit e kanë sjellë djaloshin në spital rreth orës 19.00 dhe kanë kërkuar intervenim mjekësor, por ka qenë vonë ngase ai kishte humbur jetën.
Me urdhër të prokurorit publik do të bëhet obduksion mbi trupin e tij për të mësuar arsyet që kanë shkaktuar vdekjen.

May 11, 2018

Struga Ekspres