Dr.Asim Musa: Vazhdojmë me përkushtim me investime dhe përmirësimin e shërbimeve shëndetesore ndaj qytetarëve edhe në Spitalin e Strugës (FOTO)
Qyteti, Slider

Dr.Asim Musa: Vazhdojmë me përkushtim me investime dhe përmirësimin e shërbimeve shëndetesore ndaj qytetarëve edhe në Spitalin e Strugës (FOTO)

Kabineti i Anesteziologjise me Reanimacion prane Spitalit te Strugës nga sot eshte i pajisur me aparature te re dhe bashkekohore,informon për Struga Ekspres drejtori i Spitalit te Pergjithshem ne struge Dr.Asim Musa duke theksuar edhe njeherë se krahas angazhimit te pakompromis per ndertimin e Spitalit te ri ne Struge, do te vazhdoje si deri me tani me investimet edhe nga buxheti i shtetit ne aparature te re dhe moderne,me qellim qe qytetareve tu ofrohet ndihma adekuate dhe ne kohe , urojme qe gjithmon te na sherbeje me sukses, u shpreh për Struga Ekspres drejtori i spitalit te Struges, z.Asim Musa.(Struga Ekspres)

January 25, 2018

Struga Ekspres