Dr.Arben Agolli është kandidati për kryetar Dibre nga radhët e Aleancës
Maqedoni, Slider

Dr.Arben Agolli është kandidati për kryetar Dibre nga radhët e Aleancës


Sonte në ora 20:00,në ambientet e Qendrës për Kulturë,Aleanca për Shqiptarët dega Dibër mbajti kuvendin zgjedhor për kandidatin i cili do garojë për postin e Kryetarit të Komunës në zgjedhjet lokale(të jashtzakonshme) të 21 prillit në Dibër.

Kuvendin e hapi Kryetari i degës,prof. Ilirjan Fetahu i cili dha një raport mbi aktivitetet e degës që nga kuvendi i kaluar deri tek ky sonte.

I deleguar nga Kryesia Qëndrore e A.SH-së për të mbykqyrur mbarvajtjen e këtij kuvendi,ishte zotëri Syrija Rashidi,deputet në parlamentin e Republikës të Maqedonisë të Veriut nga rradhët e A.SH-së i cili në fjalimin e tij,paraqiti situatën aktuale politike në vend si dhe potencoi rrëndësinë e dyfishtë të këtyre zgjedhjeve.Në praninë e 59 nga gjithsej 65 kuvendarëve, me votë unanime,kandidat për garën e Kryetarit të Komunës,u zgjodh dr.Arben Agolli.
Urime “Doktor Beni” (siç të thërasin qytetarët),suksese dhe na priftë e mbara!

Aleanca për Shqiptarët -Dega Dibër
Departamenti për Informim
14 Mars 2019

March 14, 2019

Struga Ekspres