Dollogozhda të martën shkron Iftar, ja kush e shtron
Qyteti, Slider

Dollogozhda të martën shkron Iftar, ja kush e shtron

Lajmerohen të githë qytetarët e fsh. Dollogozhdë se me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, Shoqata e Dollogozhdarëve në Zvicër në bashkëpunim me Kryesinë e Xhamisë së fshatit Dollogozhdë, më datën 12 qershor (e marte) 2018 në ambientët e shkollës fillore Nuri Mazari shtron iftar për qytetaret e saj ku me pjesmarrjen do të na nderoj dhe kryetari i Myftinisë së Bashkësisë Islame, Strugë Salim Sulejmani si dhe disa imamë të tjerë.
Jeni te mirëseardhur.

Me respekt,
Shoqata e Dollogozhdarëve Zvicër-Kryesia e xhamisë e fshatit Dollogozhdë

Transmeton Struga Ekspres

June 10, 2018

Struga Ekspres