Slider

Fasulja është njëqind herë më e shëndetshme se mishi
Shëndetësi, Slider

Fasulja është njëqind herë më e shëndetshme se mishi

Nëse ju vonohet paga dhe nuk keni para për të blerë mish, blini një kilogram fasule. Jo që fasulja është më e lirë, por edhe njëqind herë më e shëndetshme. Këto janë faktet më të reja të cilat e konfirmojnë këtë konstatim. Shkencëtarët, hulumtimi i të cilëve është publikuar në revistën “Journalof Food Science”, theksojnë…

Ky ishte qëndrimi stoik i profesorit Axhem Kica nga Struga
Opinion, Slider

Ky ishte qëndrimi stoik i profesorit Axhem Kica nga Struga

Shkruan: Bexhet Asani Viti 2017 është vit jubilar i dyzetëvjetorit të maturës së klasës sonë të gjimnazit. Një vit për t’u festuar, një vit për t’ u gëzuar! Klasa jonë numëronte tridhjetë e shtatë nxënës, ndërsa klasa tjetër njëzetë e pesë nxënës. Dhe të gjithë këta nxënës e këto nxënëse pothuaj e kryen fakultetin, disa…

Ahmeti u mundua të ndalë atë që ndodhi në Kumanovë
Maqedoni, Slider

Ahmeti u mundua të ndalë atë që ndodhi në Kumanovë

Kryetari i Kuvendit në Maqedoni, Talat Xhaferi në një intervistë në RTV Dukagjini, ka folur edhe për rastin e Kumanovës. Ai pa dashur të ndërhyjë në sistemin e drejtësisë, ka thënë se në rast se iniciohet ndonjë veprim që i hapë rrugë hetimit ndërkombëtarë për këtë rast, atëherë a do ta procedoj sa më shpejt….

1 825 826 827 828 829 951
Struga Ekspres