Slider

Medial.mk: Ziadin Sela e humb ministrinë e shëndetësisë
Maqedoni, Slider

Medial.mk: Ziadin Sela e humb ministrinë e shëndetësisë

Aleanca për shqiptarët e humb resorin e shëndetësisë dhe në vend se ministër të ri, partia e Ziadin Selës do të duhet të negociojë për resor të ri në “Ilidenska”. Këto janë informacionet e fundit deri tek të cilat ka ardhur ekskluzivisht MEDIAL.mk, nga funksionar i lartë i LSDM-së. Tani për tani nuk ka detaje…

Ja çfarë tha kryetari i ri i këshillit komunal në Strugë, z.Resul Kaba (FOTO)
Qyteti, Slider

Ja çfarë tha kryetari i ri i këshillit komunal në Strugë, z.Resul Kaba (FOTO)

Kryetari i ri i këshillit komunal në Strugës z.Resul Kaba pasi mori dritën jeshile nga 14 këshilltar, që ishte shumica e këshilltarëve në sallë,që ai të jetë kryetari i këshillit komunal në Strugë,falenderoi të gjithë për përkrahjen që ai të jetë në pozicionin e kryetarit të këshillit të komunal në Strugë, njofton Struga Ekspres. “Faleminderit…

1 1,079 1,080 1,081 1,082 1,083 1,206
Struga Ekspres