Qyteti

Ja sa familje në Strugë marrin para për fëmijën e tretë
Qyteti, Slider

Ja sa familje në Strugë marrin para për fëmijën e tretë

Rreth 945 familje në Strugë përfitojnë shtesën e garantuar mujore financiare për lindjen e fëmijës së tretë referuar të dhënave të Entit për Mbrojtje Sociale, shtesë për të cilën duhet të rinovojnë aplikimin në afat prej 3 muajve. Sipas të dhënave të konfirmuara nga Enti për Mbrojtje sociale në Komunën e Strugës, shkruan gazeta KOHA,…

Aleanca për Shqiptarët në Strugë: Kundër-Reagim ndaj “kryetarit multietnik” dhe stafit të tij
Qyteti, Slider

Aleanca për Shqiptarët në Strugë: Kundër-Reagim ndaj “kryetarit multietnik” dhe stafit të tij

Kundër-Reagim ndaj “kryetarit multietnik” dhe stafit të tij Ju ua ndërprisni kontratat shqiptarëve për t’ua liruar vendet njerëzve të “brat Lubes”. Mos mashtroni opinionin për kontrata të njërzve nga Kumanova dhe Haraçina. Asnjëherë nuk ka pasur të punësuar me kontratë apo me vendim pune të personave nga Haraçina dhe Kumanova. Nëse do të kishte do…

ASH: Aleanca për Shqiptarët në Strugë reagon ndaj vendimeve skandaloze të Merkos
Qyteti, Slider

ASH: Aleanca për Shqiptarët në Strugë reagon ndaj vendimeve skandaloze të Merkos

Të nderuar qytetarë, jemi të detyruar të reagojmë ndaj dukurive negative që po ndodhin ditëve të fundit në krye të pushtetit lokal në Strugë. Kryetari multietnik Ramiz Merko, bashkë me bashkëpunëtorët e tij nga jashtë komunës po bëjnë presion të paparë dhe revanshizëm të paprecedentë politik ndaj administratorëve shqiptarë. Që në ditën e parë të…

Alarmon AUV: PROAQUA e Strugës të sigurojë ujë të pastër, uji është shumë i ndotur (FOTO)
Qyteti, Slider

Alarmon AUV: PROAQUA e Strugës të sigurojë ujë të pastër, uji është shumë i ndotur (FOTO)

AGJENSIONI PËR USHQIM DHE VETERINARI STRUGË, në bazë të ligjit127 alineja 1 nga ligjit për siguri të ushqimit ka konstatuar se,UJI PËR PIJE NGA UJËSJELLËSI I QYTETIT TË STRUGËS- NDALOHET PËR PIJE. Agjensioni për Ushqim dhe Veterinari Njësia në Strugë, me shkresën nr.26-530 të datës 17/11/2017, informon Komunën e Strugës se në bazë të analizave…

Mos pini ujë në Strugë për disa orë
Qyteti, Slider

Mos pini ujë në Strugë për disa orë

Nga PROAQUA e Strugës paralajmërojnë se për shkak të reshjeve të mëdha të shiut, uji për pije është i turbullt dhe se nuk është i dobishëm për të pirë. Nga kjo ndërmarrje tregojnë se po marrin masa për pastrimin e rrjetit duke lëshuar ujin nga hidrantet gjithashtu duke rritur dhe sasinë e klorimit. (Struga Ekspres)

Letër e hapur z. Ramiz Merkos dhe z.Ziadin Selës!
Qyteti, Slider

Letër e hapur z. Ramiz Merkos dhe z.Ziadin Selës!

Letër e hapur z. Ramiz Merkos dhe z.Zijadin Selës ! Nuk e di sa i përcjellin shkrimet dhe komentet e ulëta, fyese dhe konfliktnxitëse të idhtarëve të tyre, dy konkuruesit e fundit për kreun e Komunës së Strugës. Por sidoqoftë, megjithë pajtimet dhe mospajtimet e njërës palë me epilogun dhe me rezultatin e zgjedhjeve të…

1 255 256 257 258 259 289
Struga Ekspres