Qyteti

Qyteti, Slider, Uncategorized

Ja cila eshte struktura drejtuese e reformatoreve ne Zagraçan

Zagraçan, Kuvendi i Lëvizjes zgjodhi strukturat drejtuese U zhvillua sonte në Zagraçan, Kuvendi Zgjedhor i nëndegës së Lëvizjes për reforma në PDSH, kuvend ky i organizuar si pjesë e procesit të zgjedhjeve të brendshme partiake për organizimin e Kongresit të VI-të dhe të rregullt të Partisë Demokratike Shqiptare. Për Kryetar të Lëvizjes në nëndegën e…

Qyteti, Slider

Edhe Oktisi zgjodhi reformatoret e saj

Sot me fillim në orën 19:00 u zhvillua kuvendi zgjedhor i Lëvizjes për reforma në PDSH në nëndegën e Oktisit. Të pranishëm në kuvend ishin kryetari aktual i degës, Syrija Rashidi si dhe Kryetari i Komunës së Strugës e njëkohësisht inicuesi i Lëvizjes për reforma në PDSh, Ziadin Sela. Kryetati i Degës, Syrija Rashidi sqaroi…

Qyteti, Slider

Belice:Ja cila eshte struktura e reformatoreve

U zgjodhën strukturat e Lëvizjes në Belicë Nën prezencën e Kryetarit aktual të degës së PDSH-së në Strugë, Syrja Rashiti dhe Kryetarit të Komunës së Strugës, Ziadin Sela u zhvillua sot Kuvendi Zgjedhor në nëndegën e Belicës. Kuvendi u zhvillua në vazhdën e procesit të zgjedhjeve brenda partiake për organizimin e Kongresit të VI-të dhe…

Qyteti, Slider, Sport

SHKELQEN K’K ”DRINI’ ME SHABAN MURTISHIN

Kthehen balle larte nga Zvicra, medaljen e arte e ka ne dore Shaban Murtishi i K’K ”DRINI” Më datë 28 shkurt 2015 në Cyrih të Zvicrës u zhvillua Turneu i 7 Ndërkombëtar në Karate “SWISS OPEN 2015” ku morën pjesë klube nga 23 shtete me mbi 1100 sportistë. Në këtë turne u paraqit edhe Klubi…

Kulturë, Qyteti, Slider

Mahnisin fëmijët e Strugës

Dje në teatrin Poshka,grupi Junior i këtij teatri shfaqi fragment nga shfaqja “Jetimët”. Salla ishte mbushur plot me fytyra prindërish të merakosur,që në fund të shfaqes u shëndruan në fytyra krenare dhe plot mirënjohje për punën e zhvilluar në ambientet e Qendrës së Shkollimit Nëpërmjet Teatrit,nga dyshja regjisoriale,Olsa&Xhelo Poshka. Loja në skenë e fëmijve ishte…

Qyteti, Slider

U ZGJODHEN REFORMATORET NE STRUGA 1 DHE STRUGA 2

U zgjodhën strukturat e reja në qytetin Struges Pas Kuvendit zgjedhor në nëndegën e Livadhisë, u zhvillua Kuvendi Zgjedhor i nëndegëve të qytetit të Strugës, Struga 1 dhe Struga 2. Përveç anëtarësisë së gjërë, Kuvendin nga afër e ndoqi Kryetari i degës, Syrja Rashiti, Kryetari i Komunës së Strugës dhe bartës i procesit për reformim…

Qyteti, Slider

JA STRUKTURA E REFORMATOREVE NE LIVADHI

Livadhia zgjodhi strukturat e Lëvizjes Nëndega PDSH-së në Livadhi mbajti sot Kuvendin zgjedhor, ku u zgjodhën strukturat e reja të saj. Nën prezencën e Kryetarit të degës, Syrja Rashiti, nismëtarin e Lëvizjes për reforma në PDSH, Ziadin Sela dhe funksionerëve të tjerë të Lëvizjes, Kuvendi u zhvillua në atmosferë të qetë dhe transparente. Të pranishmit…

Qyteti, Slider

JA KUSH JANE REFORMATORET NE FRENGOVE DHE KALISHTE

Sot me fillim në orën 18:00 u zhvillua kuvendi zgjedhor i Lëvizjes për reforma në PDSH në nëndegën e Kalishtit. Në atmosferë të ngrohtë, debatiese dhe Demokratike për Kryetar të Nëndegës u zgjodh Nexhmi Mustafi, ndërsa për kuvendar Zaif Elmazi. Kuvendi përmbyllës për sonte  ishte kuvendi zgjedhor në nëndegën e Frëngovës. Në prani të dhjetëra…

Qyteti, Slider

21 DITE,ASNJE GJURME

PER FAMILJEN KUPA,21 DITE PRITJE DHE ANKTH SE KU ESHTE URAN KUPA! Kane kaluar 21 dite dhe akoma nuk dihet per fatin e Uran Kupes. Familja Kupa nga Veleshta ka plote 21 dite qe po pret me ankth ndonje sinjal per gjetjen e birit te tyre, Uranit. Te gjithe jane ne kerkim te Uranit,insitucionet perkatese,familjaret…

1 231 232 233 234 235 237
Struga Ekspres