Qyteti

Qyteti, Slider

PROLONGIM DO TE THOTE INJORIM,PERCARJE…

Prolongimi  i Kuvendit Zgjedhor ne BDI sjell shkaterrim,monizem,injorim Nga Bujar Murtishi PROLONGIMI i radhës – e drejta e popullit për të vendosur. Duke pasur parasysh, “problemin ekzistues” në ajër, që po shfaqin, figurat e larta të BDI-se  me zëvendësime për menaxhimin për zgjedhjen e kryetarit të degës, tregon një huti ne shoqëri dhe rrënjos vullnetin…

Qyteti, Slider

PODGORCA ZGJODHI STRUKTUREN E RE TE PDSH-SE

JA CILA ESHTE STRUKTURA E RE E PDSH-SE NE PODGORCE Sot me date 27.02.2015 u mbajte Kuvendi Zgjedhor i nendegës së f.Podgorc në prani kryetarit te deges te PDSH z.Mendi Asani, nenkryetarit z.Adrian Useini dhe anetarit te kryesise se deges z.Mustafa Jakupi, nenkryetarit te RDSH-se ne nivel republikan z.Meriton Vinca dhe anetarit te kryesisE qendrore z.Emin Kupa….

Qyteti, Slider, Sport

K’K ”DRINI” NE ”SWISS KARATE OPEN-2015”

  K.K ” DRINI”, PJESE E TURNEUT “SWISS KARATE OPEN – 2015″ K’K”DRINI” do te jete pjese e turneut  te 7 Nderkombetar ne Karate  ” SWISS OPEN 2015. Me 28 shkurt dhe 01 mars ne Cyrih te Zvicres zhvillohet Turneu i 7 Nderkombetar ne Karate ” swiss Open 2015″ ku jane paraqitur rreth 1100 sportiste…

Qyteti, Slider

EDHE TATESHI I EPERM ZGJODHI REFORMATORET

Tatesh i Epërm, zgjidhen strukturat e Lëvizjes Përfunduan dje Kuvendet Zgjedhore të Levizjes për reforma në PDSH në nëndegët Tatesh i Poshtëm dhe Tatesh i Epërm. Në Tatesh të Poshtëm për kryetar nëndege u zgjodh Bukurim Gjetaliu, ndërsa kuvendar Pajazit Lutishi. Nëndega Tatesh i Epërm, zgjodhi për kryetar Votim Allën, ndërsa kuvendar Sulejman Sulejmanin. Kuvendet…

Qyteti, Slider

JA CILET JANE REFORMATORET NE TATESHIN E POSHTEM

JA CILET JANE REFORMATORET NE TATESHIN E POSHTEM Në turin e zhvillimeve të kuvendeve zgjedhore për përgatitjen e kongresit të VI të rregullt të PDSH, Lëvizja për reforma në PDSH zhvilloi kuvendin e radhës zgjedhor në nëndegën e Tateshit të Poshtëm. I pranishëm ishte Kryetari i Komunës së Strugës dhe nismëtari i Lëvizjes për Reforma…

Qyteti, Slider

TELENOVELA E PAGESAVE TE MBETURA NGA AMBULANCA E FRENGOVES

Telenovela e pagesave të mbetura nga ‘’Ambulanca’’ e Frëngovës, më në fund po merr drejtimin e duhur. Sot pas gati 5 viteve është kryer kësti dytë i pagesës ndaj firmës kontraktuese për ndërtimin e bazamentit dhe godinës 1 katëshe , që presupozohej të funksiononte si ambulancë. Fatura ka ardhur në muajin e dytë të vitit…

Qyteti, Slider

LEVIZJA VAZHDON TURIN E KUVENDEVE ZGJEDHORE

LEVIZJA PER REFORMA  NE PDSH  EDHE SOT VAZHDON TURIN E KUVENDEVE ZGJEDHORE Vazhdon turi i kuvendeve zgjedhore nga Lëvizja për reforma në Partinë Demokratike Shqiptare në nëndegët e Degës së Strugës. Sot kuvendi i parë është ai i në nëndegën e Misllodezhdës me fillim në orën 18:00 , pastaj vijon kuvendi në Nëndegën e Tateshit…

Qyteti, Slider

JA KUSH JANE REFORMATORET E PDSH-SE NE KOROSHISHTE

LEVIZJA PER REFORMA NE PDSH, MBAJTI KUVENDIN ZGJEDHOR NE NENDEGEN E KOROSHISHTIT Koroshishtë, u zgjodhën strukturat e reja. Sot, e mërkurë, Lëvizja për reforma në PDSH, mbajti Kuvendin zgjedhor në nëndegën e Koroshishtës. Mes anëtarësisë së gjërë, Kuvendin nga afër e ndoqi edhe Kryetari i Degës së PDSH-së në Strugë, Syrja Rashiti si dhe anëtarë…

Qyteti, Slider

LUSTRON KEPUCE 36 VJET ME RADHE

STRUGANI QE LUSTRON KEPUCET MU NE MES TE QYTETIT RRETH 36 VITE. Zanati i lustruesit të këpucëve ende po ushtrohet ne qytetin e Struges. Strugani Skender Osmani ushtron zanatin e tij te lustruesit te kepuceve rreth 36 vite me radhe,ate e shikojme cdo dite ne zemren e Struges,aty i ulur duke pritur ndonje klient qe…

1 172 173 174 175 176 177
Struga Ekspres