Opinion

Më zuri haku i babait
Opinion, Slider

Më zuri haku i babait

Unë që po ju shkruaj jam një burrë shumë i vetmuar. Jeta më ka vënë para një prove shumë të madhe, që nuk e di a do mundem ta përballoj. Kur isha i vogël, dëgjoja prindërit e mi që thoshin se çfarë ke bërë në këtë jetë, do të ta bëjnë. Këtë shprehje ata e…

“Krimi” i partive në Strugë largoi të rinjtë në mërgim, pa parti je i “vdekur
Opinion, Slider

“Krimi” i partive në Strugë largoi të rinjtë në mërgim, pa parti je i “vdekur

Në Strugë numri i të papunëve është akoma shumë më i madh duke u nisur nga numri i përgjithshëm në të gjithë territorin e Strugës.Dhe ky problem po sjellë edhe largimin e qytetarëve strugan nëpër vendet evropiane,Amerike,Australi dhe vënde të tjera (ëndrra për një punë dhe jetë më të mirë).Të punësohesh në Strugë duhet patjetër…

Kulturë, Opinion, Slider

Do të kisha dhënë dyfish më shumë, vetëm të më qëndrojnë larg ata kriminelë (këngëtarë) që ia zënë frymën muzikës tonë fisnike

“KËNGËTARËT” TANË… Nëse vërtet e kemi kuptuar se populli shqiptar, në të gjitha aspektet është në gjendje të mjeruar; nëse një ditë sa më parë do bien sirenat e alarmit; dhe nëse do duhej patjetër t’ia nisim, t’i ndreqim gjërat, do kisha preferuar të fillojmë nga reduktimi i numrit të këngëtarëve, apo ulja e zërit…

Opinion, Slider

Letër e hapur Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë z. Edi Rama

Letër e hapur Kryeministrit të Republikës së Shqipërisë z. Edi Rama Z. Kryeministër, me fitoren tuaj në zgjedhjet e fundit në Shqipëri, sipas të gjitha premtimeve që i dhatë, shpresuam se angazhimi juaj për çështjen Shqiptare do të shtrihet edhe jashtë kufijve administrative të “Shqipërisë Londineze”. Jemi të dëshpëruar, sidomos ne , Rinia Shqiptare e…

Deklaratë publike nga Organizata Rinore pranë Unionit GjithëShqiptarë, “ Vëllazërimi Ynë”
Opinion, Slider

Deklaratë publike nga Organizata Rinore pranë Unionit GjithëShqiptarë, “ Vëllazërimi Ynë”

Deklaratë publike Nga Organizata Rinore pranë Unionit GjithëShqiptarë “ Vëllazërimi Ynë” Falenderojmë, në rradhë të parë familjarët e të dënuarve në rastin e ashtuquajtur “Grupi i Kumanovës”, të gjithë pjesëmarrësit si dhe disa organizata joqeveritare që ju përgjigjen thirrjes tonë për mbajtjen e protestës në sheshin “Skënderbeu” në Shkup, sot më datë 05.11.2017. Protesta kishte…

1 16 17 18 19 20 23
Struga Ekspres